Turmeric și Piperine Plus 1420mg – Piper negru + Curcumină + Ghimbir – Antiinflamator natural organic – Supliment antioxidant natural de turmeric – 120 capsule vegane de turmeric – Nutralie

240,00 lei 200,00 lei

 

– ANTIOXIDANT SI ANTIINFLAMATOR NATURAL PUTERNIC: Turmericul este unul dintre condimentele cu cele mai benefice proprietati pentru sanatate. Ajută la combaterea inflamației prin ameliorarea durerilor articulare, este un antioxidant puternic și ajută la îmbunătățirea digestiei. Formula noastră este completată cu ingrediente precum piper negru și ghimbir, esențiale pentru a spori beneficiile turmericului. Ghimbirul în special este ideal pentru detoxifierea și stimularea metabolismului.
⭐ TURMERIC DOZA MARE CU GIMBIR SI PIPER NEGRU: Complexul Curcuma prezinta o formula unica cu curcumina si piperina: cu 1300 mg de turmeric, 100 mg de ghimbir si 20 mg de piper negru pe doza zilnica.
-CERTIFICAȚIA ORGANIC: Complexul Nutralie Curcuma deține Certificatul European de Agricultură Ecologică, garantându-și astfel originea BIO. Produsele ecologice din UE conțin cel puțin 95% ingrediente organice și respectă practicile de mediu, conservarea resurselor naturale și aplicarea reglementărilor privind bunăstarea animalelor.
– 100% VEGAN, FĂRĂ GLUTEN ȘI LACTOZĂ: Combinația de ingrediente este 100% vegană. De asemenea, trebuie remarcat faptul că nu conține gluten, ceea ce îl face un supliment alimentar potrivit pentru persoanele cu boală celiacă și intoleranță la lactoză.

– CALITATE ȘI SATISFACȚIE GARANTATĂ: Complexul Curcuma de la Nutralie a fost produs printr-un proces controlat și certificat folosind cele mai riguroase protocoale de calitate, de la selecția materiilor prime până la produsul final.

Informații importante:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Femeile care alăptează ar trebui să consulte un profesionist din domeniul sănătății înainte de a lua orice medicamente. Nu este recomandat femeilor însărcinate. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Consultați-vă medicul sau farmacistul în cazul utilizării concomitente de anticoagulante. Consultați un medic în caz de afecțiuni ale ficatului sau vezicii biliare sau în cazul utilizării concomitente a medicamentelor. In caz de alterari ale functiei hepatice, ale functiei biliare sau ale calculilor biliari, utilizarea produsului nu este recomandata. Dacă luați medicamente, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. Păstrați ambalajul bine închis într-un loc răcoros și uscat. Numărul lotului și cel mai bine înainte de sfârșitul: vezi ambalaj.

Ingrediente
pulbere de turmeric* (Curcuma longa L., rizom), capsulă vegetală: agenți de glazurare (hidroxipropil metilceluloză), pudră de ghimbir* (Zingiber officinale L., rizom), pudră de piper negru* (Piper nigrum L., fructe). *Provin din agricultura ecologica.

Indicatie:luați 2 capsule pe zi cu apă.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Turmeric și Piperine Plus 1420mg – Piper negru + Curcumină + Ghimbir – Antiinflamator natural organic – Supliment antioxidant natural de turmeric – 120 capsule vegane de turmeric – Nutralie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *