TenSuper RO

124,00 lei

TenSuperRO Crema este folosită pentru îngrijirea tenului uscat, tern, deteriorat, având efecte benefice pentru orice tip de piele. Curăţă și catifelează tenul, grăbește procesele de refacere și restaurare cutanată. Calmează pielea iritată şi sensibilă, ajută la îndepărtarea celulelor moarte și accelerează procesele de reepitelizare.

Ingrediente: pulbere din membrană cochilieră de ou hiperimun, vitamina A, vitamina E, ulei de Aloe vera, Tween 80, ulei de cocos, alantoină, parafină lichidă, vaselină farmaceutică.

Aspect: cremă de culoare crem-gălbuie cu miros specific.

Forma de prezentare: Produsul este condiționat în cutii cosmetice de polietilenă de 100 ml cu un conținut de 50g cremă pentru administrări multiple.

Atentie! Produsele Romvac se transporta in conditii speciale (cutie termica cu rezerva termica). Transportul pentru aceste produse se plateste separat 35 RON

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Actiune si informatii despre produs: TenSuperRO Crema este folosită pentru îngrijirea tenului uscat, tern, deteriorat, având efecte benefice pentru orice tip de piele. Curăţă și catifelează tenul, grăbește procesele de refacere și restaurare cutanată. Calmează pielea iritată şi sensibilă, ajută la îndepărtarea celulelor moarte și accelerează procesele de reepitelizare.

Mod de utilizare: După curățarea prealabilă a pielii, crema se aplică în strat subțire de 2 ori pe zi, dimineața și seara. Este integral și ușor absorbită la nivel cutanat, nefiind necesară îndepărtarea ulterioară de cremă neabsorbită.

Atentionari:
A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
A se evita contactul cu ochii.
A se utiliza de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.
Precautii de utilizare: Nu se va utiliza de către persoanele cu alergie la ou sau la celelalte ingrediente ale produsului.
Conditii de pastrare: TenSuperRO se păstrează la temperatura de 2 – 8°C, în ambalajul original.
Termen de valabilitate: Un an de la data fabricaţiei, conform recomandărilor producătorului.

Pentru orice informatii referitoare la acest produs, va rugam sa contactati reprezentantul local al producatorului.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TenSuper RO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *