Sinus Spa Forte – spray nazal 30 ml

15,00 lei 11,50 lei

  • Spray nazal cu apa termala, sare de mare organică purificată, extract de propolis apos (Propolis esența) și ulei esențial de menta bio.

Ingrediente: apa termala*, extract de propolis apos(Propolis esenta), sare de mare purificata organica, ulei esentia de menta (Mentha Piperita).
* origine Romania

Acest produs este Notificat CPNP: 1885980

Produs fara agent de propulsare a aerosolilor, fara conservanti, 100% natural.

Catalog produse Phenalex

Prima gama de spray-uri nazale care imbina proprietatile apei termale si a sarii de mare – SINUS SPA.

Din dorinta de a creea o gama de spray-uri nazale naturale si fara a crea dependenta sau a agresa mucoaza nazala la o utilizare indelungata/zilnica, am reusit sa imbinam in deplina armonie proprietatile curative ale apei temale, ale sarii de mare si ale propolisului. Toate ingredientele sunt 100% naturale, de origine controlata, fara conservanti sau alte substante care ar putea dauna sanatatii.

Este un spray nazal cu apa termala, sare de mare organica purificata, extract de propolis apos (Propolis esenta) si ulei esential de menta bio. Este destinat copiilor si adultilor,contraindicat persoanelor alergice sau hipersensibile la produse apicole.

Apa termala provenita din Baile  Felix dintr-un foraj de mica adancime este o apa oligomi-nerala-mezo-termala, bicarbonata, sulfatata si clorurosodica cu o actiune delicata si hidratanta asupra mucoasei nazale.

Apa termala imbogatita cu sare de mare organica purificata, extract de propolis apos(Propolis esenta) si ulei esential de menta bio este o solutie hipertonica,100% naturala ce poate asigura curatarea, decongestia si reglarea  secretiilor cailor nazale.

Concentratia de clorura de sodium de 3% face ca solutia nazala hipertona prin procesul natural de osmoza sa duca la decongestia nazala, prin fluidizarea mucusului. Acest proces este completat de efectul tonic al uleiului esential de menta bio.

Extractul de propolis are actiune antiseptica, bactericida, antivirala si cicatrizanta. Deoarece este un extract apos de propolis acesta nu irita si nu usuca mucoasa nazala.

Recomandat pentru decongestia cailor nazale (nas infundat) sau adjuvant in terapiile afectatiunilor ORL.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sinus Spa Forte – spray nazal 30 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *