Miere cu aloe-225 gr

22,00 lei 20,00 lei

Miere cu aloe-225 gr – Datorita compozitiei (zaharuri simple, glucoza si fructoza), este direct asimilabila. Mierea contine, in cantitati mici, vitaminele grupului B si vitamina C. De asemenea, mierea contine enzime:invertaza , amilază, catalază, acizi organici: lactic, gluconic, saruri minerale : fier, potasiu,calciu,fosfor.

Apilife-150

Mierea

Datorita compozitiei (zaharuri simple, glucoza si fructoza), este direct asimilabila. Mierea contine, in cantitati mici, vitaminele grupului B si vitamina C. De asemenea, mierea contine enzime:invertaza , amilază, catalază, acizi organici: lactic, gluconic, saruri minerale : fier, potasiu,calciu,fosfor.

Recomandari: Mierea stimuleaza pofta de mâncare, faciliteaza digestia, imbunătăţeşte activitatea inimii, ficatului, creste procentul de hemoglobina din sange. Mierea este indicata in cazurile de anorexie, in special la copii. Mierea de albine este de asemenea un bun remediu contra oboselii fizice sau intelectuale. Consumul de miere de albine poate preveni tulburarile de crestere,demineralizarea oaselor.

Aloe

Aloe Vera contine peste 240 de substante active, printre care se numără 18 aminoacizi, vitamine, minerale (calciu, magneziu, fosfor, potasiu, zinc şi cupru etc), săruri minerale, fitosteroli – care au actiune antiinflamatorie, bradikininaza , care stimulează cresterea celulară şi cicatrizarea, precum şi mucopolizaharide care sunt responsabile de hidratarea celulară. Compusul esential din Aloe Vera este glucomannanul , care are proprietăti antivirale, imunostimulatoare şi de refacere a măduvei osoase.

Aloe Vera are un important rol de detoxifiere si purificare a organismului fiind foarte utilă în eliminarea si reglarea nivelului toxinelor microbiene şi a toxicitătii intestinale.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere cu aloe-225 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *