Poliimunoinstant – 100 ml

85,00 lei

POLIIMUNOINSTANT este un produs biologic obținut din proteine purificate, provenind din ouă hiperimune, recoltate de la găini imunizate cu un cumul de antigene, respectiv: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile-corpi bacterieni, Clostridium difficile-anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei.

Produsul POLIIMUNOINSTANT este un supliment alimentar care conține proteine purificate din ouă hiperimune. Produsul se administrează persoanelor de toate vârstele cu un sistem imunitar slăbit; reprezintă un remediu natural benefic asupra sănătăţii întregului organism. Prin ingredientele naturale extrase din ou, acesta ajută organismul în lupta cu agresorii biologici şi creează o stare de bine.

Atentie! Produsele Romvac se transporta in conditii speciale (cutie termica cu rezerva termica). Transportul pentru aceste produse se plateste separat 55 RON

Stoc epuizat

POLIIMUNOINSTANT este un produs biologic obținut din proteine purificate, provenind din ouă hiperimune, recoltate de la găini imunizate cu un cumul de antigene, respectiv: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile-corpi bacterieni, Clostridium difficile-anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei.
Produsul POLIIMUNOINSTANT este un supliment alimentar care conține proteine purificate din ouă hiperimune. Produsul se administrează persoanelor de toate vârstele cu un sistem imunitar slăbit; reprezintă un remediu natural benefic asupra sănătăţii întregului organism. Prin ingredientele naturale extrase din ou, acesta ajută organismul în lupta cu agresorii biologici şi creează o stare de bine.

Mod de utilizare:
POLIIMUNOINSTANT flacon cu 80 ml solutie: Produsul se utilizează per os (pe cale orală) seara, înainte de culcare. Înainte de utilizarea produsului este recomandat să se efectueze igiena orală. Se desigilează dopul flaconului cu lichid steril şi se ingeră conţinutul, în reprize, astfel: se utilizează câte 10-15 ml de lichid/repriză, care se menţin în cavitatea bucală timp de câteva secunde şi se înghit; procesul se repetă până la terminarea întregului conţinut. După ingerarea soluţiei buvabile este de preferat a nu se consuma alimente şi băuturi până dimineaţa.

Pentru o eficienţă sporită se recomandă asocierea produsului cu pulberea liofilizată Imunoinstant G.

Atentionari:
Produsul se foloseste ca atare, nu în amestec cu alte lichide sau alimente.
POLIIMUNOINSTANT este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, corespunzătoare unui stil de viată sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Conținutul unui flacon este pentru o singură utilizare.
A se consuma, de preferinţă, înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.
Produsul se poate utiliza in timpul sarcinii si alaptarii.
Precautii de utilizare: A nu se consuma de către persoanele cu alergie la ou.
Conditii de păstrare: Produsul se păstrează la temperatura de 2 – 8°C, în ambalajul original.
Termen de valabilitate: Un an de la data fabricaţiei, conform recomandărilor producătorului.

Pentru orice informatii referitoare la acest produs, va rugam sa contactati reprezentantul local al producatorului.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Poliimunoinstant – 100 ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *