FPP®-Immun’Âge®:60 pliculete de 3 gr

620,00 lei 530,00 lei

Supliment alimentar pe bază de papaya fermentată FPP® cu acțiune antioxidantă și de susținere a apărării naturale a organismului.

Produsul este disponibil doar pe baza de precomanda

Va rugam sa ne contactati telefonic!

Radicalii liberi și stresul oxidativ
Radicalii liberi sunt produși de organism în aceste situații:
– din celulele albe din sânge ca arme fiziologice utile pentru combaterea infecțiilor;
– când energia este produsă la nivel celular;
– în caz de agresiune din lumea exterioară (poluare, soare și raze UV), în caz de exces de activitate fizică, în prezența unui stil de viață nesănătos (alcool, tutun, dietă dezechilibrată etc.).
Radicalii liberi sunt eliminați din corpul nostru; acest rol este atribuit sistemului antioxidant. În caz de exces de radicali liberi, cum ar fi pentru a depăși capacitatea defensivă antioxidantă, acestea devin periculoase deoarece ne atacă corpul provocând așa-numitul stres oxidativ, care implică oboseală fizică și intelectuală și poate provoca, pe termen lung, diferite tipuri de tulburări.
Mai mult, odată cu îmbătrânirea, sistemul antioxidant al corpului nostru devine mai puțin eficient, găsindu-se supraîncărcat, iar nivelul de apărare naturală scade, expunându-ne mai mult la tulburări și atacuri externe.

FPP®-Immun’Âge®: definiție

De origine naturală, FPP® – Preparat de papaya fermentată (Immun’Âge®), este considerat un supliment alimentar funcțional.
FPP®-Immun’Âge® este un supliment obținut din Carica Papaya supus unui proces avansat tehnologic de bio-fermentare, cu o durată de 10 luni, unic și brevetat.
Această fermentație specială este capabilă să genereze FPP®-Immun’Âge® (Preparat de papaya fermentată), un bazin de substanțe naturale, ale căror proprietăți au trezit interesul oamenilor de știință care au efectuat diverse studii asupra produsului.
Această producție specială are loc în Laboratorul OSATO Inc.-JAPONIA, în conformitate cu standardele internaționale ISO 9001: 2015 (certificare de calitate), ISO 14001: 2015 (certificare de mediu) și ISO 22000: 2005 (siguranță alimentară).
Immun’Âge® este singurul produs din lume ce este obținut printr-un proces de bio-fermentare brevetat și avansat tehnologic.

Tratamentul durează 10 luni și provine din tradiția japoneză. În primul rând, papaya este recoltată încă necoaptă și, în al doilea rând, este supusă procesului de bio-fermentare care modifică conținutul original al fructului, îmbogățindu-l cu noi proprietăți și substanțe mai complexe, care sunt deosebit de valoroase pentru organism.

Aceste substanțe oferă produsului în principal capacități antioxidante și imunomodulatoare unice. Immun’Âge® este, prin urmare, un supliment util pentru întărirea apărării organismului într-un mod complet natural, este un adevărat aliat pe care să te bazezi în momentele de slăbiciune fizica și este un ajutor zilnic valid pentru bunăstarea noastră.

Diferenta dintre FPP®-Immun’Âge® și fructe de papaya:

Proprietățile antioxidante ale fructului papaya sunt cunoscute de ceva timp și sunt legate în principal de conținutul său de vitamine și minerale. De fapt, fructul de papaya proaspăt, în extract sau liofilizat, are doar proprietăți antioxidante exogene discrete, atribuibile vitaminelor A și C, dar nu este capabil să desfășoare activități asupra sistemului antioxidant endogen sau să efectueze acțiuni asupra apărării naturale.
De asemenea, trebuie amintit că papaina și chimio-papaina, enzime digestive prezente în fructele proaspete, pot genera reacții adverse, dacă sunt luate pentru perioade lungi de timp.
Aceste reacții negative nu se găsesc în FPP®-Immun’Âge® după procesul de biofermentare Osato.

Calitatile FPP®-Immun’Âge®:

Pentru a oferi calități antioxidante și de imunomodulare a FPP®-Immun’Âge® pentru apărarea corpului, cel mai promițător mod a fost sugerat de tradiția japoneză, care se mândrește cu o mare experiență în tehnicile de fermentare, aplicate produselor alimentare și farmaceutice.
Bio-fermentarea îndelungată, care durează 10 luni, este condiția esențială pentru a conferi materiei prime aceste proprietăți: datorită acestui proces, se obțin componente care sporesc capacitatea antioxidantă a produsului.
FPP®, care stă la baza Immun’Âge®, a fost produs de peste 25 de ani în Japonia, iar calitățile sale unice sunt acum apreciate de milioane de oameni din întreaga lume.

De ce este util Immun’Âge®

Studii din ce în ce mai numeroase confirmă faptul că excesul de radicali liberi și stresul oxidativ sunt una dintre principalele cauze ale scăderii apărării naturale a corpului.
Atunci când un stil de viață corect, o dietă echilibrată și variată nu sunt suficiente pentru a reduce excesul de radicali liberi și stresul oxidativ, este recomandabil să folosiți produse specifice.
În aceste cazuri, Immun’Âge®, datorită calităților sale antioxidante, poate fi un ajutor pozitiv pentru un stil de viață sănătos.

Immun’Âge® poate fi luat pentru a susține apărarea antioxidantă naturală.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7070551/
http://en.ori-japan.com/news/backnumber/research/2008.html
https://link.springer.com/article/10.14283/jfa.2018.6
https://www.researchgate.net/publication/6383654_Oxidative-inflammatory_damage_in_cirrhosis_Effect_of_vitamin_E_and_a_fermented_papaya_preparation
https://www.mdpi.com/2076-3921/9/2/144/htm

Avertizări
Pentru a facilita absorbția Immun’Âge®, nu ingerați alimente și băuturi timp de 5 minute înainte și după administrare.
Până în prezent, nu au fost raportate contraindicații sau interacțiuni cu medicamente.
Nu depășiți doza recomandată.
Suplimentele nu sunt menite să înlocuiască o dietă variată.
Pentru alte indicații, consultați sfatul medicului dumneavoastră.

Punctele forte ale FPP®-Immun’Âge®

Compus din FPP® 100% certificat (preparat de papaya fermentată) si fara adăugarea de coloranți, conservanți și OMG-uri.
• Produs obținut dintr-un proces japonez tehnologic avansat și brevetat de bio-fermentare a Carica Papaya, recoltate necoapte.
• Distribuit și utilizat în întreaga lume.
• Produs derivat dintr-un proces patentat de biofermentare și care durează 10 luni.
• Studiat de peste 25 de ani de către cercetători și oameni de știință de renume internațional.
• Mai multe cu studii clinice validează eficacitatea acestuia.
• Fiecare lot de produs finit este supus analizei capacității antioxidante.

Metoda de utilizare FPP®-Immun’Âge®:

Luați Immun’Âge® la distanta de mese, dizolvând conținutul plicului sub limbă înainte de a înghiți.
Momentul optim pentru a lua Immun’Âge® este dimineața. Pentru a facilita absorbția, nu luați alimente și băuturi timp de 5 minute după administrare.
Studii recente au arătat că la pacienții cu diabet zaharat se recomandă administrarea Immun’Âge® înainte de prânz

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „FPP®-Immun’Âge®:60 pliculete de 3 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *