ImmunoDent

21,26 lei

ImmunoDent Gel este recomandat ca supliment alimentar. Se foloseşte pentru întărirea mecanismelor de apărare ale organismului, fiind un ajutor activ în lupta cu agresorii biologici.

Ingrediente/doza: apă deionizată; agent de gelifiere: hidroxietilceluloză; agent de încărcare: glicerină; Imunoglobulină Y/ IgY polivalentă (din gălbenuş de ou HPC2).

Aspect: gel.

Forma de prezentare: produsul este condiţionat în seringi cu vârf tip cateter conţinând 5 ml gel.

Atentie! Produsele Romvac se transporta in conditii speciale (cutie termica cu rezerva termica). Transportul pentru aceste produse se plateste separat 35 RON

Stoc epuizat

Categorie:

Descriere

Actiune si informatii despre produs:
ImmunoDent Gel este recomandat ca supliment alimentar. Se foloseşte pentru întărirea mecanismelor de apărare ale organismului, fiind un ajutor activ în lupta cu agresorii biologici.

Mod de utilizare:
Seara, după ultima masă, înainte de culcare se va aplica la nivel gingival ½ seringă ImmunoDent (30 de zile consecutive). În prealabil, se recomandă efectuarea igienei locale. Se aplică produsul pe zonele lezionate, se masează uşor şi se lasă să acţioneze cca 10 min, apoi se înghite. A nu se consuma alimente sau băuturi cel puţin o oră de la administrarea produsului.

Atentionari:
ImmunoDent Gel este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă alimentară variată şi echilibrată, corespunzătoare unui stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
A nu se depăşi cantitatea recomandată pentru consumul zilnic.
A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj și în 30 de zile de la prima deschidere a flaconului.
Produsul se poate utiliza in timpul sarcinii si alaptarii.
Precautii de utilizare: A nu se consuma de către persoanele cu alergie la ou. Produsul poate fi utilizat pe o perioadă îndelungată!
Conditii de pastrare: ImmunoDent Gel se păstrează la temperatura de 2 – 8°C, în ambalajul original. A se consuma in 24 de ore de la deschidere.
Termen de valabilitate: Un an de la data fabricaţiei, conform recomandărilor producătorului.
Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor: Produsul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Pentru orice informatii referitoare la acest produs, va rugam sa contactati reprezentantul local al producatorului.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ImmunoDent”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *