Immuno-Hair Shampoo

153,00 lei

Immuno-Hair Shampoo este un produs natural, de uz extern, destinat igienei și întreținerii părului și pielii sensibile a scalpului, recomandat pentru toate tipurile de păr (uscat, gras, degradat). Fracțiunile proteice din gălbenușul de ou hiperimun hrănesc rădăcina firului de păr stimulind procesele metabolice normale de la nivelul întregului scalp. Datorită provitaminei B5 pielea este intens hidratată, iar vitamina E restabilește vitalitatea și normalizează secreția de sebum.

Atentie! Produsele Romvac se transporta in conditii speciale (cutie termica cu rezerva termica). Transportul pentru aceste produse se plateste separat 35 RON

Categorie:

Descriere 

Actiune si informatii despre produs: Immuno-Hair Shampoo este un produs natural, de uz extern, destinat igienei și întreținerii părului și pielii sensibile a scalpului, recomandat pentru toate tipurile de păr (uscat, gras, degradat). Fracțiunile proteice din gălbenușul de ou hiperimun hrănesc rădăcina firului de păr stimulind procesele metabolice normale de la nivelul întregului scalp. Datorită provitaminei B5 pielea este intens hidratată, iar vitamina E restabilește vitalitatea și normalizează secreția de sebum.

Mod de utilizare: Se aplică pe părul ud masând ușor pielea capului până când spuma ajunge în contact cu toată suprafața scalpului. Se lasă să acționeze 5-7 minute, se clătește și se repetă operațiunea, în final clătindu-se cu apă din abundență.

Atentionari:
A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor mici.
A se evita contactul cu ochii.
A nu se înghiți.
A nu se refolosi flaconul după golire.
A se utiliza de preferință înainte de data expirării înscrisă pe ambalaj.
Precautii de utilizare: Nu se va utiliza de către persoanele cu alergie la ou sau la celelalte ingrediente ale produsului.
Conditii de păstrare: Immuno-Hair Shampoo se păstrează la temperatura de 2 – 8°C, în ambalajul original.
Termen de valabilitate: Un an de la data fabricaţiei, conform recomandărilor producătorului.

Pentru orice informatii referitoare la acest produs, va rugam sa contactati reprezentantul local al producatorului.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Immuno-Hair Shampoo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *