Prosirt 6, supliment alimentar 60 CAPS, activator Sirtuin cu proprietăți de Reverse Aging. Cu polifenoli activi titrați, zinc, carnozină și nicotinamidă ribozidă

350,00 lei

– ÎNTĂRĂȘTEȘTE GENELE ANTI ÎMBĂTRÂNIRE: Sirtuin 6 este o proteină ce poate contracara puternic stresul oxidativ. SIRT6 este prezent în inimă și în numeroase alte țesuturi unde protejează ADN-ul de deteriorare.
▶️ FORMULĂ PENTRU STIMULAREA SIRTUINELOR: există numeroase substanțe care pot stimula funcționalitatea sirtuinelor care vor promova protecția ADN-ului, vor scădea stresul oxidativ și vor promova stabilitatea și lungimea telomerilor, genele longevității. Suplimentul nostru conține: polidatina, nicotinamidă ribozidă (o moleculă definită ca o super-vitamina deoarece regenerează NAD+), extract de ceai verde, L-Carnozină, Zinc și multe altele.
-100% NATURAL ȘI MADE IN ITALY: producție italiană de înaltă calitate și notificată Ministerului Sănătății. Datorită stimulării sirtuinelor, promovează longevitatea organismului. Capsulele sunt conținute într-un borcan închis la culoare pentru a proteja ingredientele active antioxidante, nu conțin excipienți, stearati sau coloranți.
-TOT CE TREBUIE PENTRU A TRAI MAI BINE SI MAI MULT: Vrei sa cresti longevitatea celulelor si organismului tau si regenerarea lor? Luați 2 capsule pe zi și suplimentul nostru va avea un efect antioxidant, anti-îmbătrânire, bunăstarea sistemului cardiovascular și nervos și funcționarea biogenezei și metabolismului mitocondrial.
☑️  Sirtuinele vor avea un efect puternic asupra prelungirii telomerilor, care determină tinerețea celulelor. Acționarea pentru funcționarea corectă a sirtuiilor este esențială, nu așteptați, alegeți astăzi să vă întineriți corpul.

Mod de utilizare:

-2 capsule zilnic,absortie rapida,100% vegetal

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prosirt 6, supliment alimentar 60 CAPS, activator Sirtuin cu proprietăți de Reverse Aging. Cu polifenoli activi titrați, zinc, carnozină și nicotinamidă ribozidă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *