OVF Remitocondrial Powder 420 g, Supliment pe bază de antioxidanți și vitamine B în formă biodisponibilă, NAC și Glutation. Ajuta la cresterea longevitatii celulare

560,00 lei

✅ DOZE MARE DE VITAMINA B, AMINOACIZI SI MINERALE SUPLIMENT: Formula special conceputa pentru a promova metabolismul mitocondriilor datorita: N-Acetil Carnitina, L-Citrulina, N-Acetilcisteina (NAC), D-Riboza, Potasiu, Acid Lipoic , vitamina E, zinc, mangan, cupru, seleniu, biotină, creatină, betaină, L-glutation redus, coenzima Q10, bio PQQ (pirolochinolină chinonă) și malat de magneziu 3g.
▶️ PUDRĂ COMPLEXĂ DE VITAMINĂ B – vitamina B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12. COMPLEX VIT B: Vitaminele B metilate (active) contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos și imunitar, la metabolismul energetic normal și la menținerea pielii normale, reducând oboseala și stresul. (pentru dozare vezi imagini).
– BENEFICII PENTRU SĂNĂTATEA TA: Remitochondrial Plus este special conceput pentru a reduce stresul oxidativ acționând asupra mitocondriilor, de asemenea, întărește sistemul imunitar, scade toxicitatea în organism, optimizează funcția metabolică și antiinflamatoare, echilibrează producția de hormoni și regenerarea. Este excelent pentru regenerarea biogenezei mitocondriale și pentru promovarea longevității noastre.
– ACȚIUNE LA MITOCONDRII: Mitocondriile conțin ADN mitocondrial și sunt responsabile de numeroase procese metabolice, precum producerea de adenozin trifosfat (ATP), care furnizează energie organismului, reglarea ciclului celular și producerea de energie, căldură și colesterol. . Prin promovarea bunăstării mitocondriilor puteți promova bunăstarea întregului organism.
-MADE IN ITALY și NATURAL: Suplimentul nostru în format de 420 g este bogat în minerale, antioxidanți și vitamine B și este perfect pentru sănătatea ta, potrivit pentru dietele ketogenice. Doar luați 1 lingură înainte de micul dejun, 1 lingură înainte de cină și 1 înainte de a merge la culcare. Vă veți putea simți întinerită și puternică datorită acțiunii imediate asupra mitocondriilor a suplimentului nostru.

Ingrediente
D-Riboză5 g Creatină3 g N-Acetil Carnitină1 g L- Citrulină1 g Inozitol1 g N- Acetilcisteină600 mg Potasiu300 mg15% VNR* Betaină 500 mg L-glutation redus250 mg Vitamina B12 (Metilcobalamină)100 mg020% Q0g400 mg Vitamina B12 (Metilcobalamină)100 mg020% Q0g0c4 E30 mg25 0 %VNR* Vitamina B125 mg2272%VNR* Extract uscat de pepene galben (egal cu 25 UI** activitate enzimatică superoxid dismutază) 25 mg Acid pantotenic (vitamina B5)18 mg300%VNR* Zinc7,5 mg75%VNR* Mangan10 mg500%VNR * Niacină (vitamina B3)10 mg65,5%VNR* Vitamina B2 (Riboflavină fosfat)10 mg187,6%VNR* Vitamina B6 (piridoxal fosfat) Ca L-metilfolat (vitamina B9) 10 mg 400 mcg 714% 200% VNR * VNR* Cupru1 mg100%VNR* Seleniu0,1 mg182%VNR* Biotinia 50 mcg***100%VNR* Bio PQQ (pirolochinolină chinonă) 20 mg *VNR: valori de referință normale **UI: unități internaționale *** mcg : micrograme

Mod de utilizare
Formula RE-MITOCONDRIAL imbunatatita cu adaugarea de Bio PQQ, vitamine active B si malat de magneziu 3g. borcan de 420 de grame.

DOZARE: 1 lingura cu 10 minute inainte de micul dejun, 1 lingura cu 10 minute inainte de cina, 1 lingura inainte de culcare,intr-un pahar de apa de 200 de ml.

Fără gluten. A se pastra intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina si surse de caldura. Suplimentele nu sunt concepute ca înlocuitori pentru o dietă variată și echilibrată și trebuie utilizate ca parte a unui stil de viață sănătos. Produsul trebuie ținut la îndemâna copiilor sub trei ani.

Ambalajul produsului poate conține informații diferite decât cele afișate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna eticheta, avertismentele și instrucțiunile furnizate pe produs înainte de a-l folosi sau consuma.

Acțiune directă asupra mitocondriilor.Mitocondriile conțin ADN mitocondrial și sunt responsabile pentru numeroase procese metabolice, precum producția de adenozin trifosfat (ATP), care furnizează energie organismului, reglarea ciclului celular și producerea de energie, căldură și colesterol. Prin promovarea bunăstării mitocondriilor puteți ajuta întregul organism.

SANATOS SI NATURAL:
Suplimentul nostru made in Italy în format de 420 g este bogat în minerale, antioxidanți și vitamine din grupa B și este perfect pentru sănătatea ta. Doar luați 1 lingură înainte de micul dejun, 1 lingură înainte de cină și 1 înainte de a merge la culcare. Vă veți putea simți întinerită și puternică datorită acțiunii imediate asupra mitocondriilor a suplimentului nostru.

Produsul nostru este fabricat din materii prime de înaltă calitate. Nu conține gluten, OMG-uri, zahăr, lactoză, arome artificiale sau dioxid de titan alimentar și este o sursă concentrată de nutrienți și ingredient activ.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „OVF Remitocondrial Powder 420 g, Supliment pe bază de antioxidanți și vitamine B în formă biodisponibilă, NAC și Glutation. Ajuta la cresterea longevitatii celulare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *