Ashwagandha organică – 1200 mg doză zilnică – 270 capsule -Suficient pentru 4 luni – pulbere de rădăcină de Ashwagandha .Calitate organică fără aditivi .Producție în Europa

190,00 lei

INGREDIENT ACTIV DE CEA MAI BUNĂ CALITATE ORGANICĂ – Cu noi obțineți cea mai bună calitate ORGANICĂ! Pudra noastră de ashwagandha este cultivată în India, în zone de cultivare ecologice certificate, apoi procesată și ambalată în Europa la cele mai înalte standarde.
-DOZA DE 1200 MG PE ZI – Cu 2 capsule de ashwagandha pe zi, ajungeți la o doză de 1200 mg, mai mult decât majoritatea celorlalți producători. Fiecare capsulă conține 600 mg de pulbere pură de rădăcină de ashwagandha de calitate organică (Withania Somnifera).
-CEL MAI BUN RAPORT PRET/CALITATE  Veți primi una dintre cele mai mari surse de supliment de ashwagandha disponibile pe piață, cu 600 mg de rădăcină pură pudră (Withania Somnifera) per capsulă. Suntem capabili să oferim cea mai înaltă calitate organică la cel mai bun preț.
CALITATE GARANTATĂ – Ginsengul nostru indian este testat în Europa la cele mai înalte standarde de calitate.
SATISFACȚIE GARANTATĂ – Descoperiți gama noastră de suplimente alimentare produse în fabrici certificate UE. Acordăm o mare importanță satisfacției clienților și oferim o valoare justă pentru bani. Dacă aveți întrebări despre selecția noastră de produse de înaltă calitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Proprietăți:
– este un adaptogen, fiind recunoscut ca neuroprotector, calmant pentru sistemul nervos și reglator hormonal;
– susține organismul în situații de stres, oboseala și anxietate.
– se recomandă persoanelor cu un stil de viață modern și stresant și celor cu probleme de somn, anxietate, exces de cortizol și / sau probleme de fertilitate

Doza zilnică recomandată indicată nu trebuie depășită. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dietă echilibrată, variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici! A se pastra nedeschis, intr-un loc racoros si uscat ferit de lumina.

Ingrediente
Pulbere organică de rădăcină de Ashwagandha (Withania Somnifera), agent de glazurare: hidroxipropil metil celuloză (HPMC)

Capsule Raibu Ashwagandha: Fabricate cu grijă
Organice si vegane, capsulele Raibu ashwagandha sunt produse cu grija dintr-o pudra fina obtinuta din radacini si nu contin aditivi precum stearat de magneziu, celuloza, coloranti sau conservanti. Cu o metodă ușor de luat și o formulă fără gluten, lactoză și gelatină, capsulele noastre ashwagandha sunt suplimentul perfect pentru rutina ta de wellness.

Capsule Ashwagandha Raibu:

Doza zilnică mare de 1200 mg de ashwagandha, vegan.
270 de capsule organice de ashwagandha.
Fără aditivi sau alte substanțe chimice nocive.
Ambalat in Europa

Capsule organice de ashwagandha
Lăsați-vă convins de beneficiile naturale ale capsulelor noastre de ashwagandha, un ingredient cunoscut și sub numele de ginseng indian sau cireș de iarnă. Raibu ashwagandha este extras din planta Withania Somnifera și folosit în medicina ayurvedică. Este un superaliment puternic, cu numeroase beneficii. Capsulele noastre organice sunt o modalitate convenabilă și eficientă de a integra această plantă medicinală străveche în rutina ta zilnică. Îmbunătățiți-vă bunăstarea generală și valorificați puterea acestei plante medicinale tradiționale cu capsulele noastre premium de ashwagandha.

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ashwagandha organică – 1200 mg doză zilnică – 270 capsule -Suficient pentru 4 luni – pulbere de rădăcină de Ashwagandha .Calitate organică fără aditivi .Producție în Europa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *