Propolair – Propolizator cu Masca + Purificator de Masina AirJordan

649,00 lei

Curatarea aerului si raspindirea microparticulelor de propolis in aer reduce cu 71,3% din incarcarea microbiana prezenta in aer în doar 3 zile de utilizare a propolizatorul

PROPOLIZATOR CU INHALATOR

Un mod practic, eficient si sanatos pentru a avea grija de sanatatea ta respirind corect! Preventie 100%naturala, fara reactii adverse! Propolizatoarele pot fi utilizate in gradinite, in scoli, in birouri, …., acasa in dormitoare, deoarece noaptea se curata plamanii, de aceea camera are un miros greu, dimineata.

Microparticulele difuzate in aer, au rolul de a reduce incarcarea microbiana, de a nu permite dezvoltarea virusilor si de a curata aerul, astfel sanatatea plamanilor nostrii este protejata.

Gradinitele care utilizeaza deja propolizatoare  au avantajul de a avea copilasi in permanenta la gradinita, riscul imbolnavirii copilasilor fiind foarte mult redus. Iar chiar daca se imbolnavesc fac forme mult mai usoare!!!

Capsula contine propolis si boswelia (tamaie) si se schimba in momentul in care aparatul anunta printr-un semnal sonor (bip bip bip) terminarea celor 122ore de functionare. Dupa care se reseteaza aparatul de pe butonul on-off prin apasare permanenta timp de 40 secunde.

Acest aparat se poate folosi si ca si propolizator de camera si ca si inhalator, fiecare functie poate beneficia de alte 2 functii suplimentare: ionizator si ventilator, care permite difuzarea microparticulelor de propolis in aer in cantitate mult mai mare!

PURIFICATOR DE MASINA AIRJORDAN

DESCRIERE:

Cu combinatia celor trei tehnologii de curatare aprobate in intreaga lume, acest aparat asigura curatenia maxima: descompune praful, si praful fin, elimina bacteriile , mirosurile neplacute si polenul.

– Aparatul indeplineste o functie eficace de generator de ioni. Genereaza ioni negativi care distrug virusii si bacteriile pana la 30 Bn.

– Generator oxygen activ cu unde de electroni: undele de electroni impart moleculele de oxygen in atomi care se mai numesc oxigen activ. Oxigenul activ curata aerul, elimina fumul si neutralizeaza mirosurile neplacute. Procesul de curatare a aerului este marit prin folosirea unui colector dublu de praf., DCC (Double dust collector).

– AIRBUTLER JORDAN: distruge bacteriile, mirosurile, elimina praful si improspateaza aerul. Intotdeauna veti simiti aerul curat si placut.!

– AIRBUTLER JORDAN: nu face zgomot daca este bine intretinut.

– AIRBUTLER JORDAN: este conceput pentru autovehicule, asigurati-va instalarea aparatului la locul oportun pentru Dvs.

INSTALAREA:

Deschideti compartimentul pentru baterii si adaugati 4 baterii de AA ( nu sunt incluse in pachet ), dupa care prin cablul de 12V al aparatului il conectati la bricheta masinii. Fixati aparatul de bordul autovehiculului cu ajutorul adezivilor innainte de a fi alimentat aparatul.

Apasati butonul “POWER” pentru a deschide sau a opri aparatul. Beculetele verzi indica functionarea normala a aparatului. Bateriile se descarca in momentul in care beculetele incep sa palpaie. Beculetele devin rosii in momentul in care masina se opreste mai mult decat cateva secunde. Simuleaza un sistem de alarma.

INTRETINEREA:

Dupa 40 de ore de functionare aparatul AIRBUTLER JORDAN trebuie curatat. Apasati butonul lateral pentru a putea fi scos din suport si prin apasarea a doua butoane aflate pe partea de jos puteti sa inlaturati partea de sus care se va rabata in sus. Cu o carpa umezita cu spirt sanitar curatati piesele aparatului.

Important:

 • Nu introduceti obiecte metalice in aparat ; acesta trebuie tinut departe de obiecte inflamabile si explozibile.
 • Sa nu aiba contact cu apa si umezeala.
 • preveniti supraincalzirea prin amplasarea lui departe de sursa de incalzirea a masinii.
 • pentru curatarea exterioara nu folositi solutii pe baza de alcool, pentru a nu-l deteriora

Date tehnice:

 • 12V, baterii de tip AA x4 ( neincluse )
 • puterea consumata 2W
 • emisie ioni negativi >6×105/cm3
 • oxygen activ: <=0.04 ppm
 • dimensiuni: 120x100x50 mm
 • volumul de aer curat: 5m3/h
 • greutate: 175 g

Accesorii:

 • cablu de alimentare 12V la bricheta masinii;
 • puncte de fixare cu adezivi pentru fixarea pe bordul masinii
 • suport pentru fixare
 • suport portabil

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Propolair – Propolizator cu Masca + Purificator de Masina AirJordan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *