Miprosept 10 supozitoare Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura

51,00 lei 44,00 lei

icd-apicultura
Miprosept 10 supozitoare Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura
Descriere:

Recomandari: Produsul Miprosept supozitoare este indicat a fi aplicat rectal in tratamentul topic al proceselor inflamatorii ale mucoasei rectale, fisuri anale si hemoroizi.

Prin administrarea supozitoarelor Miprosept se reduce timpul de vindecare a leziunilor mucoasei rectale, stimulandu-se regene¬rarea, in special procesul de granulatie.

Rezultanta complexitatii compozitionale a propolisului o constituie o serie intreaga de actiuni, cum sunt: actiunea antibacteriana manifestata prin inhibarea cresterii germenilor Gram+ si Gram-, o semnificativa actiune antiinflamatorie si cicatrizanta, manifestata benefic asupra ranilor cu vindecare lenta si a tulburarilor trofice ale mucoasei rectale.

Actiune terapeutica: antiseptica, antiinflamatoare, cicatrizanta.

Compozitie:

extract de propolis, excipienti (propilenglicol, ceara de albine, supocire).

Propolisul, componenta activa a supozitoarelor Miprosept, este o substanta complexa ce contine compusi aromatici, balsamuri, rasini, ceruri, uleiuri eterice. In compozitia acestora, principalii responsabili de actiunea terapeutica sunt flavonoizii naturali si compusii fenolici.

Mod de administrare:

1 supozitor pe zi, de preferinta seara, dupa o baie calduta de sezut, timp de 7 -14 zile, in functie de tipul de afectiune.

Precautii: Produsul va fi administrat cu precautie la persoanele ce manifesta fenomene alergice cunoscute la propolis, utilizarea sa putand determina la astfel de persoane o usoara reactie alergica locala manifestata prin prurit sau eritem. Aceste fenomene locale dispar la oprirea administrarii si nu necesita administrarea de produse antialergice.

Contraindicatii: nu se cunosc. Conservare: loc racoros, uscat, ferit de lumina.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miprosept 10 supozitoare Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultura”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *