Miere BIO de tei, 300G

30,00 lei 25,00 lei

Urban Bee produce aceasta miere de tei in zone nepoluate. Rezulta o miere organica pura, de culoarea aurului si gust dulce puternic, cu note de bază de vară proaspătă.

Aceasta miere de tei este nefiltrată și nepasteurizată. Astfel, mierea isi pastreaza intacte toate proprietatile nutritive dar si continutul mare de antioxidanti si bacterii benefice pentru organism. Are acțiune antibacteriană, antifungică și antioxidantă, este sănătoasă ca înlocuitor de zahăr iar consumată cu apă caldă, ajută la digerarea grăsimii stocate în organism.

Urban Bee produce aceasta miere de tei in zone nepoluate. Rezulta o miere organica pura, de culoarea aurului si gust dulce puternic, cu note de bază de vară proaspătă.

Aceasta miere de tei este nefiltrată și nepasteurizată. Astfel, mierea isi pastreaza intacte toate proprietatile nutritive dar si continutul mare de antioxidanti si bacterii benefice pentru organism.

Mierea de albine reprezintă o sursă de energie cu un conținut ridicat de enzime, minerale, vitamine și aminoacizi. Are acțiune antibacteriană, antifungică și antioxidantă. Este sănătoasă ca înlocuitor de zahăr iar consumată cu apă caldă ajută la digerarea grăsimii stocate în organism.

Mierea de albine a fost folosita de-a lungul timpului ca remediu in tratarea mai multor afectiuni, nu doar ca indulcitor natural. De exemplu consumul de miere  contribuie la reducerea inflamatiilor intestinale. Ajuta la detoxifierea ficatului. Are efect calmant, anti stress.  Este un adjuvant in tratamentul insomniei. In acelasi timp, datorită proprietăților sale antibacteriene și antioxidante, mierea ajută la tratarea infecțiilor respiratorii, bolilor de rinichi și durerilor de cap. Totodata poate fi aplicata pe fata ca atare sau poate fi folosita in prepararea de masti faciale naturale. Ca tratament pentru piele, mierea lasa pielea moale si hidratata, vindeca si curata tenul.

Diferența dintre mierea naturală și cea organică este aceea că mierea organică a fost produsă prin colectarea nectarului de către albine dintr-o zonă în care pământul, apa și aerul sunt cu adevărat organice. De asemenea garanția calității este dată de organismul de inspecție și certificare produse ecologice, AGRECO RF GÖDEZ GMBH GERMANIA, organism recunoscut de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale din România.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere BIO de tei, 300G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *