Miere BIO de salcam, 300G

37,00 lei 34,00 lei

Specialistii da la Urban Bee ne propun o miere de salcam pură, nefiltrată și nepasteurizată. Nefiind pasteurizata, mierea is pastreaza intacte toate proprietatile nutritive dar si continutul mare de antioxidanti si bacterii benefice pentru organism.
Mierea de salcâm este una dintre cele mai populare și apreciate soiuri de miere. Cu o ușoară notă florală și consistență lichidă, ea este alegerea perfectă pentru îndulcirea băuturilor și prepararea de rețete culinare. Mierea de salcâm are un conținut scăzut de zaharoză și un nivel ridicat de fructoză, fiind recomandată persoanelor cu diabet.

Efecte terapeutice: Datorită proprietăților antibacteriene și antioxidante, mierea de salcâm ajută la tratarea infecțiilor respiratorii, insomniei, bolilor de rinichi și durerilor de cap.

Specialistii da la Urban Bee ne propun o miere de salcam pură, nefiltrată și nepasteurizată. Nefiind pasteurizata, mierea isi pastreaza intacte toate proprietatile nutritive dar si continutul mare de antioxidanti si bacterii benefice pentru organism.

Mierea de salcam este un tip de miere obtinut din polenul florilor de salcam. Este o miere usoara, deschisa la culoare si mai putin predispusa la zaharisire.

Cu un gust neutru, usor floral si aroma delicata de vanilie este alegerea perfectă pentru îndulcirea băuturilor și prepararea de rețete culinare. Avand un conținut scăzut de zaharoză și un nivel ridicat de fructoză, mierea de salcam este recomandată persoanelor cu diabet.

Efecte teraputice

Acest tip de miere a fost folosit de-a lungul timpului ca remediu in tratarea mai multor afectiuni, nu doar ca indulcitor natural. De exemplu consumul de miere de salcam contribuie la reducerea inflamatiilor intestinale. Ajuta la detoxifierea ficatului. Are efect calmant, anti stress. Este un adjuvant in tratamentul insomniei. In acelasi timp, datorită proprietăților sale antibacteriene și antioxidante, mierea de salcam ajută la tratarea infecțiilor respiratorii, bolilor de rinichi și durerilor de cap.

Totodata poate fi aplicata pe fata ca atare sau poate fi folosita in prepararea de masti faciale naturale. Ca tratament pentru piele, mierea lasa pielea moale si hidratata, vindeca si curata tenul.

Mierea de salcâm conține cele mai importante vitamine ( B1, B2, B6 și B12), fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici, flavoane, falvonoidă, dextrină și diverși compuși ai azotului. În total în acest tip de miere se regăsesc un număr de aproximativ 435 substanțe.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere BIO de salcam, 300G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *