Miere BIO de salcam, 300G

37,00 lei 34,00 lei

Vara începe cu bucuria albinelor Urban Bee de a culege nectarul din florile delicate ale salcâmului.
Mierea de salcâm este una dintre cele mai populare și apreciate soiuri de miere. Cu o ușoară notă florală și consistență lichidă, ea este alegerea perfectă pentru îndulcirea băuturilor și prepararea de rețete culinare. Miere de salcâm are un conținut scăzut de zaharoză și un nivel ridicat de fructoză, fiind recomandată persoanelor cu diabet.

Efecte terapeutice: Datorită proprietăților antibacteriene și antioxidante, mierea de salcâm ajută la tratarea infecțiilor respiratorii, insomniei, bolilor de rinichi și durerilor de cap.
Observații: Mierea este pură, nefiltrată ș nepasteurizată.

Descriere

Vara începe cu bucuria albinelor Urban Bee de a culege nectarul din florile delicate ale salcâmului.

Mierea de salcâm este una dintre cele mai populare și apreciate soiuri de miere. Cu o ușoară notă florală și consistență lichidă, ea este alegerea perfectă pentru îndulcirea băuturilor și prepararea de rețete culinare. Miere de salcâm are un conținut scăzut de zaharoză și un nivel ridicat de fructoză, fiind recomandată persoanelor cu diabet.

Efecte terapeutice: Datorită proprietăților antibacteriene și antioxidante, mierea de salcâm ajută la tratarea infecțiilor respiratorii, insomniei, bolilor de rinichi și durerilor de cap.

Observații: Mierea este pură, nefiltrată ș nepasteurizată.

Mierea de salcâm conține cele mi importante vitamine ( B1, B2, B6 și B12), fitohormoni, compuși aromatici, acizi organici, flavoane, falvonoidă, dextrină și diverși compuși ai azotului. În total în acest tip de miere se regăsesc un număr de aproximativ 435 substanțe.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Miere BIO de salcam, 300G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *